Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Laser Αποτρίχωση | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Laser Αποτρίχωση

 

Η laser αποτρίχωση κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα! Φανταστείτε πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή σας χωρίς την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ξεχάστε πια το κερί, το ξυράφι, τις αποτριχωτικές κρέμες και μηχανές.

 

Laser Αποτρίχωση - Πώς λειτουργεί

Ποια είδη laser αποτρίχωσης υπάρχουν;

Πότε πρέπει να γίνεται laser αποτρίχωση

Συνεδρία laser αποτρίχωσης

Τα πλεονεκτήματα της Laser Αποτρίχωσης

Αντενδείξεις και ανεπιθύμητες ενέργειες

Πού εφαρμόζεται η Laser Αποτρίχωση

Laser Nd: Yag

Laser diode (Διoδικό)

Laser Αποτρίχωση - Αποτελέσματα

Laser Αποτρίχωση - Τιμές

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Φόρμα επικοινωνίας

 

Verification

  Ενημερωθείτε στο +302106980451 για το κόστος της laser αποτρίχωσης, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.
 

Συχνές ερωτήσεις για τη Laser αποτρίχωση

 

Η laser αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ασφαλής;

Απαλλαγείτε ανώδυνα από την τριχοφυϊα με τη laser αποτρίχωση με αλεξανδρίτη

Απαλλαγείτε ανώδυνα από την τριχοφυϊα με τη laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη

Τα laser χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 4 δεκαετίες και υπάρχει πλήθος κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Καλύτερο αποτέλεσμα στη laser αποτρίχωση υπάρχει σε λευκά δέρματα και σκουρόχρωμες τρίχες.
Ωστόσο, μελαχρινά δέρματα και ανοιχτές καστανές τρίχες αντιμετωπίζονται πλέον αποτελεσματικά με το Candela Gentle Lase. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες από τη laser αποτρίχωση, όταν αυτή διενεργείται υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων δερματολόγων ή πλαστικών χειρουργών.

Μπορεί το laser αποτρίχωσης να εξαλείψει τις λευκές τρίχες;

Οι ακτίνες του laser αποτρίχωσης απορροφούνται καλύτερα από καστανές ή σκουρόχρωμες τρίχες. Η Cosmetic Derma Medicine έχει τη λύση και για τις λευκές τρίχες. Με λίγες εφαρμογές της επαναστατικής μεθόδου punch hair removal που έχει αναπτύξει η κλινική μας αφαιρούνται απλά, ανώδυνα και για πάντα όλες οι λευκές τρίχες με πολύ λογικό κόστος. 

Πόσες συνεδρίες laser αποτρίχωσης απαιτούνται και πόσο συχνά γίνονται;

Laser αποτρίχωση στο πρόσωπο

Laser αποτρίχωση στο πρόσωπο

Το laser αποτρίχωσης καταστρέφει τις τρίχες εκείνες που κατά τη διάρκεια της θεραπείας βρισκόταν στη φάση ανάπτυξής τους. Κατά τη θεραπεία ένα 20% των τριχών βρίσκονται στην καταγενή ή την τελογενή φάση του κύκλου ζωής τους.

Επομένως χρειάζεται ένας αριθμός συνεδριών laser αποτρίχωσης, ώστε όλες οι τρίχες να βρεθούν στην αναγενή τους φάση. Γενικά οι συνεδρίες που απαιτούνται δεν υπερβαίνουν τις 7 με 10 και επαναλαμβάνονται κάθε 1,5 με 2 μήνες. Για τουλάχιστον 1 μήνα μετά το laser αποτρίχωσης η περιοχή είναι καθαρή από τρίχες.

Πονάει η laser αποτρίχωση;

Η Cosmetic Derma Medicine είναι η μόνη κλινική που διαθέτει δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης στο σύστημα laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιεί, ώστε και οι πιο ευαίσθητοι από εσάς να νιώσετε άνετα και ευχάριστα. Η laser αποτρίχωση γίνεται λοιπόν μια πρακτικά ανώδυνη διαδικασία.

Έχει παρενέργειες η laser αποτρίχωση;

Η laser αποτρίχωση όταν γίνεται από δερματολόγο είναι απόλυτα ασφαλής. Το laser είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως και είναι εντελώς ακίνδυνο για τον οργανισμό. Τυχόν ερύθημα (κοκκινίλα)ή ερεθισμός αποφεύγονται με την τήρηση των οδηγιών και αν προκύψουν, είναι πάντα παροδικά και πλήρως αναστρέψιμα φαινόμενα.

Μπορεί να γίνει laser αποτρίχωση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;

Η laser αποτρίχωση δεν ενέχει κινδύνους για το έμβρυο. Πολλές γυναίκες συνεχίζουν τη laser αποτρίχωση με την άδεια του γυναικολόγου τους και κατά την εγκυμοσύνη. Συνήθως όμως την αποφεύγουμε για προληπτικούς και μόνο λόγους.

Γιατί να επιλέξω την Cosmetic Derma Medicine για τη laser αποτρίχωσή μου;

Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το σύστημα Candela Gentle Lase, που είναι το αποτελεσματικότερο τελευταίας γενιάς laser. Επίσης είναι εξοπλισμένη και με ND-Yag και Diode Laser με αποτέλεσμα να μπορεί να δώσει λύση και στα πιο επίμονα προβλήματα τριχοφυΐας.  Η laser αποτρίχωση γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την εξειδικευμένη Δερματολόγο και την ομάδα του κέντρου που έχουν τεράστια εμπειρία στο πεδίο των laser. Αυτό είναι το κλειδί για μία πολύ αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία.

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter