Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Fractional Laser | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Fractional Laser

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b1-%ce%b5%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b1-fractional-laser-%cf%83%ce%b5%ce%bb

 
Τι είναι το Fractional Laser

Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το τελευταίας γενιάς CO2 Fractional Laser. Πρόκειται για την πιο μοντέρνα και καινοτόμο θεραπεία που έχει να επιδείξει η αισθητική ιατρική σήμερα στον τομέα της ανάπλασης.

Ανάπλαση προσώπου με fractional laser

Ανάπλαση προσώπου με fractional laser

Με το Fractional Laser οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που κάνουν επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος. Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ξυπνά» τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό.

Το Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Όταν το Fractional laser συνδυάζεται με τη θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) επιταχύνεται και επαυξάνεται ο ρυθμός ανάπλασης της επιδερμίδας πετυχαίνοντας τα ανώτερα δυνατά αποτελέσματα. Στην θεραπεία PRP αξιοποιούνται οι αναπλαστικές ιδιότητες του πλάσματος και των ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων του αίματός μας. Ο συνδυασμός Fractional laser και PRP ονομάζεται Total PlasmaLift και πετυχαίνει τα πιο εντυπωσιακά ανώτερα δυνατά αποτελέσματα στην ανάπλαση του προσώπου.

Το Fractional Laser είναι ιδανικό για:
Ανάπλαση προσώπου
Θεραπεία ρυτίδων
Φωτογήρανση
Θεραπεία ραγάδων
Σύσφιξη προσώπου
Fractional laser σώματος
Κηλίδες – πανάδες
Ουλές ακμής
Ουλές και σημάδια

 

Οι κυριότερες περιοχές που εφαρμόζεται είναι το πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, ο λαιμός, το ντεκολτέ, τα χέρια και σε στήθος και πλάτη για ουλές ακμής.

Skin resurfacing: Πώς δουλεύει το Fractional Laser

Fractional Laser - Τιμές

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Φόρμα επικοινωνίας

 

Verification

  Ενημερωθείτε στο +302106980451 για το κόστος του fractional laser, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.

 

Συχνές ερωτήσεις για το Fractional Laser

 

Είναι αποτελεσματική και ασφαλής η ανάπλαση με Fractional laser;

To Fractional Laser είναι laser CO2, που είναι ένα μηχάνημα δοκιμασμένο επί 4 δεκαετίες στην ιατρική. Είναι απόλυτα ασφαλές. Όσο για την αποτελεσματικότητά του δεν το ονομάζουν άδικα «lifting χωρίς νυστέρι», γιατί έχει την αποτελεσματικότητα ενός χειρουργικού lifting, χωρίς τον πόνο και την ταλαιπωρία αυτού.

Πονάει το Fractional Laser και τι πρέπει να περιμένω μετά τη θεραπεία;

Η συνεδρία με Fractional Laser είναι κατά βάση σχετικά ανώδυνη και άριστα ανεκτή. Αισθάνεται κανείς ήπια, ανεπαίσθητα τσιμπηματάκια που είναι απόλυτα ανεκτά.
Μετά το τέλος της θεραπείας υπάρχει ένα ήπιο ερύθημα στην περιοχή που μοιάζει με το κοκκίνισμα όταν εκτιθέμεθα απότομα στον ήλιο μια καλοκαιρινή ημέρα. Το ήπιο αυτό ερύθημα καλύπτεται εύκολα με make up και διαρκεί μόνο 24 με 48 ώρες

Μετά τη θεραπεία πότε μπορώ να επιστρέψω στις δραστηριότητές μου;

Μετά τη θεραπεία μπορεί αμέσως κάποιος να επιστρέψει στις δραστηριότητές του. Μια ήπια ερυθρότητα που μπορεί να υπάρχει στην περιοχή για λίγες ώρες, μπορεί να καλυφθεί πολύ εύκολα με make up.

Πόσες θεραπείες Fractional laser χρειάζονται και πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος. Συνήθως απαιτούνται 4 με 6 συνεδρίες σε διαστήματα του ενός μήνα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας φορά. Το δέρμα φαίνεται πιο αναζωογονημένο, λείο, φωτεινό και σφριγηλό χωρίς τα σημάδια του χρόνου επάνω του. Στην περίπτωση των ραγάδων και των ουλών ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος.

Γιατί να επιλέξω την Cosmetic Derma Medicine για τη θεραπεία με Fractional Laser;

Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το τελευταίας γενιάς και πιο αποτελεσματικό CO2 Fractional Laser. Η θεραπεία διενεργείται αποκλειστικά από τoυς Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς της κλινικής εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter