Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Αποτρίχωση ανδρών | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Αποτρίχωση ανδρών

Η Λέιζερ αποτρίχωση  είναι ο μόνη οριστική μέθοδος απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Πολλοί άνδρες ταλαιπωρούνται από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το κερί, το ξυράφι, οι αποτριχωτικές κρέμες και μηχανές δημιουργούν πολλά προβλήματα. Η αποτρίχωση με λείζερ είναι η δημοφιλέστερη μέθοδος και μεταξύ των ανδρών.

Πώς λειτουργεί η αποτρίχωση λέιζερ

Πότε πρέπει να γίνεται αποτρίχωση με λειζερ

Συνεδρία αποτρίχωσης λέιζερ

Περιοχές που εφαρμόζεται η αποτρίχωση λέιζερ

Κόστος Λέιζερ αποτρίχωσης

 

Συχνές ερωτήσεις για την Αποτρίχωση ανδρών

 

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι αποτελεσματική και ασφαλής;

Λειζερ αποτρίχωση με το προηγμένο μηχάνημα laser Αλεξανδρίτη, Candela Gentlelase

Τα λέιζερ χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 4 δεκαετίες και υπάρχει πλήθος κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους.
Καλύτερο αποτέλεσμα έχει η αποτρίχωση με λέιζερ σε λευκά δέρματα και σκουρόχρωμες τρίχες.
Ωστόσο, μελαχρινά δέρματα και ανοιχτές καστανές τρίχες αντιμετωπίζονται πλέον αποτελεσματικά με το Candela Gentle Λέιζερ.
Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες από την αποτρίχωση με λέιζερ, όταν αυτή διενεργείται από εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς.

Μπορεί η αποτρίχωση με λέιζερ να εξαλείψει τις λευκές τρίχες;

Οι ακτίνες του λέιζερ απορροφούνται καλύτερα από καστανές ή σκουρόχρωμες τρίχες οι οποίες καταστρέφονται.
Οι λευκές τρίχες δεν ανταποκρίνονται καλά σε καμία μέθοδο αποτρίχωσης με λέιζερ.
Η Cosmetic Derma Medicine έχει τη λύση και για τις λευκές τρίχες. Με λίγες εφαρμογές της μεθόδου punch hair removal που έχει αναπτύξει το κέντρο μας, αφαιρούνται απλά, ανώδυνα και για πάντα όλες οι λευκές τρίχες με πολύ λογικό κόστος. Για τη μέθοδο αυτή απαιτείται τοπική αναισθησία με ενέσιμη ξυλοκαΐνη.

Πόσες συνεδρίες αποτρίχωσης με λέιζερ απαιτούνται και πόσο συχνά γίνονται;

H αποτρίχωση με λέιζερ καταστρέφει τις τρίχες εκείνες που κατά τη διάρκεια της θεραπείας βρισκόταν στη φάση ανάπτυξής τους. Κατά την αποτρίχωση με λέιζερ ένα 20% των τριχών βρίσκονται στην καταγενή ή την τελογενή φάση του κύκλου ζωής τους.
Επομένως χρειάζεται ένας αριθμός συνεδριών ώστε όλες οι τρίχες να βρεθούν στην αναγενή τους φάση. Γενικά οι συνεδρίες αποτρίχωσης με λέιζερ που απαιτούνται δεν υπερβαίνουν τις 8-9 και επαναλαμβάνονται κάθε 1,5 με 2 μήνες. Για τουλάχιστον ένα μήνα μετά το λέιζερ η περιοχή είναι καθαρή από τρίχες.

Πονάει η αποτρίχωση με λέιζερ;

Η Cosmetic Derma Medicine είναι η μόνη που διαθέτει δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης στο σύστημα λέιζερ που χρησιμοποιεί, ώστε και οι πιο ευαίσθητοι από εσάς να νιώσετε άνετα και ευχάριστα. Αυτό καθιστά την αποτρίχωση με λέιζερ πρακτικά ανώδυνη.

Έχει παρενέργειες η αποτρίχωση με λέιζερ;

Η αποτρίχωση με λέιζερ όταν γίνεται υπό την επίβλεψη δερματολόγου είναι απόλυτα ασφαλής. Το λέιζερ είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως και είναι εντελώς ακίνδυνο για τον οργανισμό. Τυχόν ερύθημα (κοκκινίλα) ή ερεθισμός αποφεύγονται με την τήρηση των οδηγιών και αν προκείψουν είναι πάντα παροδικά και πλήρως αναστρέψιμα φαινόμενα.

Είναι ακριβή η αποτρίχωση με λέιζερ; Ποιο είναι ακριβώς το κόστος της αποτρίχωσης λέιζερ;

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η οικονομικότερη μέθοδος αποτρίχωσης αν αναλογιστεί κανείς ότι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.
Το κόστος της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι πλέον προσιτό σε όλους και δεν αποτελεί εμπόδιο. Ειδικό χαμηλό κόστος αποτρίχωσης με λέιζερ πετυχαίνει κανείς επιλέγοντας πακέτα 8-9 συνεδριών.

 

 Τι λένε οι άνθρωποι που μας επισκέπτονται

 

Cosmetic Derma Medicine 5 out of 5 based on 1 ratings. 1 user reviews.
Cosmetic Derma Medicine
Αποτριχωση ανδρωνΧρόνια έκανα αποτρίχωση στην πλάτη μου με φωτόλυση χωρίς καλά αποτελέσματα. Μετά από αναζήτηση στο internet έμαθα ότι η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει πραγματικό λέιζερ τελευταίας γενιάς. Αποφάσισα να το δοκιμάσω. Η διαφορά ήταν τεράστια. Το αποτέλεσμα άρχισε να φαίνεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι πραγματικά ιδανική για όσους θέλουν να έχουν ένα καλό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter